0
Domaći fudbal

Almir Aganspahic (L) and Stefan Purtic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vozdovac Beograd, 09.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČUKARIČKI PUŠTA NAPADAČA: Centarfor Brđana napušta Beograd usled paklene konkurencije!

Objavljeno: 17.08.22 u 18:40

Pojačali su se u Čukaričkom izvanredno ovog leta, dovedena su neka nova imena, ali ima tu i povratnika u srpski fudbal, ipak Brđani deluju nekada spremnije da ugroze hegemoniju večitih rivala.

U sjajnim igrama Čuke na početku ove sezone, možda se najviše istakao Mohamed Badamosi, fantastični napadač koji je odmah po dolasku u Beograd uspeo da uđe u golgetersku formu, dok je mladi Mihajlo Spasojević neko ko sa klupe može da bude veliki zalog za budućnost.

U takvoj konstelaciji snaga u ofanzivnoj liniji, Almir Aganspahić moraće da menja sredinu, jer kako piše MozzartSport, snažni napadač se seli na pozajmicu u Sumgaitu, iz Azerbejdžana. Dvadesetšestogodišnji momak je na Banovo brdo došao minulog proleća, kao zamena za Marka Rakonjca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter