0
Košarka

FOTO: Twitter/@KSSrbije

PEŠIĆ VIDEO DOBRE STVARI: Pravi spektakl, radili smo sjajno!

Objavljeno: 17.08.22 u 23:45

Košarkaška reprezentacija Srbije je u prvom pripremnom meču otvorenom za javnost poražena od selekcije Slovenije nakon produžetka sa 97:92. Bila je ovo neverovatna predstava za sve ljubitelje košarke i punu dvoranu Stožice, a susret su sigurno obeležili fantastični Luka Dončić i naravno dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić.

Nakon ovog susreta, na konferenciji za medije obratio se Svetislav Pešić, koji je istakao

Jedan pravi spektakl, puna dvorana, korektno navijanje. Momci su dali i jedni i drugi, ja mislim da je to apsolutni maksimum. Bilo je dobrih stvari sa obe strane. Teško je igrati protiv Slovenije, obzirom da igra uglavnom sa 4 otvorena igrača, sa izuzetno dobrim šuterima, a čak i Tobi. Zatvoriti sve rupe u odbrani, ja mislim da smo to dobro uradili – rekao je iskusni trener da bi se potom nadovezao.

Teško je to odigrati. Mi nemamo dovoljno te igračke kondicije, promašili smo neke penale, otvorene šuteve, ali sam tu apsolutno miran, jer znam da će to kad dođemo u naš ritam, moji igrači da pogode. Čestitke Sloveniji na fantastičnoj organizaciji i želim im sve najbolje nad predstojećim mečevima.

Pred turnir u Nemačkoj

Ogromna su očekivanja, mi nismo puno igrali i to je za nas kec na deset. Baš nam trebaju te 2 utakmice, siguran sam da dolaze u pravo vreme. To će biti jedan dobar turnir. Treba nam malo uigravanja, dugo ova ekipa nije bila zajedno. Nismo kao vi Slovenci, ova ekipa nekad izgleda kao ekipa iz iste ulice i dođu zajedno na trening, na ručak i na utakmicu. Mi smo prvi put ovako zajedno, ali treba nam malo vremena. Radili smo sjajno i iskoristićemo te 2 utakmcie da se pripremimo za ono što nas čeka protiv Grčke i Turske – zaključio je popularni Kari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter