0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Vozdovac Superliga Srbije, Super, Liga 13.8.2022. Aug. 13. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER MAKABIJA OTVORENO: ‘Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak!’

Objavljeno: 16.08.22 u 22:50

Svestan je kvaliteta rivala!

Crvena zvezda sutra gostuje ekipi Makabija u Haifi, gde će odigrati meč plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Uoči tog susreta je trener Makabija – Barak Baher rekao:

‘Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i ranio postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome.’

FOTO: Starsport

Nezadovoljan je činjenicom da im savez nije izašao u susret, odbivši zahtev da prvenstvena utakmica bude odgođena:

‘Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu!’ – zaključio je on.

Kako će Crvena zvezda proći u Izraelu?
  • Pobediće (72%, 572 Glasova)
  • Nerešeno (19%, 147 Glasova)
  • Izgubiće (9%, 73 Glasova)

Ukupno glasalo: 792

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter