0
Evroliga

Dejan Radonjic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ LAKO DONEO ODLUKU DA PREUZME PANATINAIKOS: Treba nam još samo jedan igrač, pametno ćemo tražiti!

Objavljeno: 16.08.22 u 19:13

Videćemo kako će se snaći.

Nakon što na kraju protekle sezone nije uspeo da se dogovori sa Crvenom zvezdom o produžetku ugovora, Dejan Radonjić je postao novi trener Panatinaikosa. Crnogorski stručnjak će sa novim klubom uskoro započeti pripreme, a za grčke medije, pričao je o odluci da postane trener ovog evropskog velikana.

– Lako sam doneo odluku da prihvatim ponudu Panatinaikosa. Čast je biti trener tako velikog kluba. Uvek sam poštovao Panatinaikos kao protivnika i mislim da je ovo odlična prilika za mene, počeo je Radonjić.

Velike promene dogodile su se od kada je Radonjić stigao, veliki deo igračkog kadra je promenjen, a očekuje se još jedno pojačanje. Bivši trener Zvezde navodi da ekipa mora da bude jaka i u napadu i u odbrani da bi bila kompetitivna u Evroligi.

– Bilo je mnogo razgovora unutar tima otkako sam došao. Analizirali smo igrače koje imamo i igrače koji su nam potrebni, pa smo napravili potpuno novi tim sa mnogo novih ljudi i to znači da je veliki posao pred nama. Treba nam još jedan igrač, tražićemo pametno i doneti pravu odluku, počeo je Radonjić i dodao:

– Da bismo bili kompetitivni u Evroligi, moramo da budemo jaki i u napadu i u odbrani i mislim da mi to možemo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter