2
Odbojka

FOTO: Instagram

OGROMNA SRAMOTA BOSNE I HERCEGOVINE: Pogledajte gde spavaju odbojkašice reprezentacije! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.22 u 12:53

Nije sport primarna stvar u Bosni i Hercegovini, to se vidi na ulaganju u fudbalske klubove, ali i neizvesnosti da li će muška košarkaška reprezentacija imati sredstava da ode na Evrobasket, koja je do skoro trajala.

Još veća je sramota zadesila odbojkašice te zemlje, tačnije Milanu Božić i Edinu Begić, koje su ni manje ni više morale da spavaju u podrumu, a povodom toga oglasile su se na Instagramu.

FOTO: Instagram

 Putovanje, koje je krenulo od Ilijaša iz Makedonije, preko Crne Gore i Rumunije, bilo je planirano da se završi u Sarajevu. Mi dolazimo u hotel, gde zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu. Bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovakvim uslovima. Čast je i zadovoljstvo predstavljati BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo – ironično je napisala Milana Božić.

0
0

2 Komentara

  1. Pa ne bi ja rekao da je ovo podrum! Malo skromniji smestaj ali da u podrumu ima parket to nisam video! Kako zivi 60% stanovnistva ovu su top uslovi…problem je sto su mladi naviknuti luksuzom a ne pitaju se kako su njihovi preci nekada ziveli…mozda je vreme da se svi zapitamo u sta smo se pretvorili?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter