0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ: ‘Očekujem sjajnu atmosferu u Ljubljani! Jedva čekam tu utakmicu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.22 u 17:58

Prvi izazov za našu selekciju!

U sredu od 20 časova, u dvorani ‘Stožice‘, snage će odmeriti košarkaške reprezentacije Slovenije i Srbije. Očekivanja pred prvu zvaničnu proveru prijateljskog karaktera za Orlove, izneo je košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović.

-Čuo sam da je hala rasprodata, da je potražnja velika, tako da očekujem i nadam se sjajnoj atmosferi. Navikli smo posle par godina da Slovenci prave sjajnu atmosferu i da je veliki ‘hajp’ oko ove njihove ekipe, tako da biće to jedna dobra provera, možda najjača moguća u ovom trenutku. Mi imamo u planu da napredujemo iz utakmice u utakmicu, tako da želimo da korigujemo neke greške koje smo imali protiv Crne Gore i najbitnije je da budemo svi zdravi. Jedva čekamo tu utakmicu, uželeli smo se igranja pred publikom –  kazao je iskusni bek, a potom je govorio o pripremnom periodu koji je obavljen u Staroj Pazovi.

-U Staroj Pazovi je bilo sjajno, mislim da nam je svima to malo i nedostajalo jer smo imali sjajne uslove i što se tiče boravka, ishrane, oporavka, treninga, sve je bilo na vrhunskom nivou. Možda i najbolje ikada, što se mene tiče u reprezentaciji. Tih prvih 10 dana je bilo uživanje. Posle toga smo bili par dana u Beogradu. Dobro se radi, velika je energija na treninzima. Momci su zaista gladni i kao što sam rekao mislim da je bilo dovoljno ovog ‘pripremnog’ dela i da su svi spremni za utakmice koje slede – istakao je Nedović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter