1
ATP

(191102) -- PARIS, Nov. 2, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain arrives at the court before the singles quarter-final match against Jo-Wilfried Tsonga of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 1, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

NADAL U POTERI NA PRVO MESTO NA SVETU: „Nisam očekivao, to je privilegovana pozicija“!

Objavljeno: 16.08.22 u 11:24

Španski teniser Rafael Nadal je ove godine igrao vrhunski tenis, osvojio je dve Gren slem titule, a ima priliku da na poslednji najveći turnir sezone uđe kao prvi teniser sveta. Za to bi mu bila potrebna titula u Sinsinatiju, uz eliminaciju Danila Medvedeva pre četvrtfinala pomenutog Mastersa.

„Najvažnije mi je da budem zdrav, onda postoji mogućnost i za sve drugo. Na početku sezone sam rekao da mi to nije cilj, da ga neću juriti, ali ako se desi – to će biti neverovatno“, rekao je Nadal, da bi se nadovezao:

„Nisam očekivao da ću ponovo biti u toj poziciji. Neću igrati više nego što bih inače da bih došao do broja 1, ali to jeste privilegovana pozicija“, kaže Rafa, a on na vrhu tenskog sveta nije bio još od početka 2020. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter