1
Domaći fudbal

Ricardo Gomes Slobodan Urosevic Igor Vujacic Mladost GAT - Partizan Superliga Srbije, Super, Liga 14.8.2022. Aug. 14. Novi Sad Srbija photo: Miroslav Todorovic/STARSPORT

HAMRUN STIŽE U BEOGRAD, SRBIN NAJAVIO NAPAD NA PARTIZAN: Oni su kvalitetan tim iako je situacija loša!

Objavljeno: 16.08.22 u 19:31

Tri naša fudbalera igraju u tom klubu.

Malteški Hamrun, iznenadio je sve u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu konferencija, jer su uspeli da stignu do poslednjeg koraka – plej-ofa. Tamo će se sastati sa Partizanom, a prvi meč igra se u četvrtak u Humskoj. Sa druge strane, crno-beli doživljavaju pravi fijasko na startu sezone, iz borbe za Ligu Evrope izbačeni su od AEK-a sa Kipra, a sada će odmeriti snage upravo sa Hamrunom.

Za Maltežane igraju 3 srpska fudbalera Igor Nedeljković, Predrag Đorđević i Ognjen Bjeličić, a vodi ih i Branko Nišević, takođe Srbin. Nedeljković je pred ovaj susret istakao da iako beleži loše rezultate, Partizan je kvalitetan tim.

– Protiv Partizana se nadam da možemo mnogo, ali sa druge strane sam i realan jer znam koliko su oni dobar i kvalitetan tim bez obzira na rezultate koji postižu od starta sezone i bez obzira na sve što se dešava u klubu u poslednje vreme, počeo je Nedeljković.

Potom je oktrio i da za crno-bele navija od malena kao i da je situacija u klubu možda i najgora u poslednjih 20 godina.

– Partizan je klub za koji navijam od malena, tako da, naravno, pratim situaciju. Kad god imam vremena pratim, kada sam u Srbiji dolazim na stadion, kada sam u inostranstvu preko televizije ili strimova. Jako je loša situacija, mislim da je najgora u poslednjih 15, 20 godina. Krivo mi je što ih vidim u takvom stanju, ali, sa druge strane, koliko god je ružno da kažem, to me i raduje jer nama daje veće šanse za prolazak dalje. Partizan je jako, jako opasna ekipa, stigao je i novi trener pa će i svaki igrač imati motiv više da se pokaže u narednom dvomeču.

Nedeljković je takođe najavio i dobar fudbal, uz reči da Hamrun neće igrati bunker već će napasti Partizan.

– Očekujte dobar fudbal. Mi smo ekipa koja neće doći da napravi bunker i da se brani kao što mnogi misle. Dolazimo da se nadigravamo i da igramo otvoren fudbal. Znamo da igramo protiv kluba koji je kvalitetniji od nas, ali ne dolazimo sa belom zastavom. Idemo da se nadigravamo, zaključio je Nedeljković.

0
0

1 Komentara

  1. Realan komentar. Izvanredno je čovek rekao sve o Partizanu. Da bi se pobedio klub sa Malte, mora se pružiti 200 posto, jer nemamo tim za pobede. U rangu smo sa Maltom, Lihenštajmom i San Marinom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter