1
Ostali sportovi

Dejan Savic Filip Filipovic Aerodorm docek i konferencija za medije vaterpolo reprezentacija, vaterpolisti olimpiske igre 10.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

FILIPOVIĆ NIJE MOGAO DA ZAMISLI BOLJI OPROŠTAJ: Mitrovića nismo uspeli da ubedimo da se oprosti!

Objavljeno: 16.08.22 u 21:31

Gledaćemo spektakl na Dorćolu.

Legendarnih 6 vaterpolista, oprostiće se od reprezentacije Srbije narednog vikenda na Dorćolu. Pored Filipa Filipovića, reprezentativnu karijeru završavaju Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

– Bolji oproštaj nisam mogao ni da zamislim, od debija u Kranju 2003. do Olimpijskih igara u Tokiju prošlo je 18 godina, doživeo sam punoletstvo u reprezentaciji i na najlepši mogući način diplomirao, počeo je Filipović.

Filipović je sa državnim timom osvojio čak 35 medalja na velikim takmičenjima, od čega je 26 zlatnih. Na meču će biti i Branislav Mitrović, koga prema rečima Filipovića, nisu uspeli da ubede da se oprosti.

– Biće tu i Bane Mitrović, još nismo uspeli da ga ubedimo da se i on oprosti. Protivnik u ovom trenutku neće biti u prvom planu koliko zaista naš oproštaj, odnosno četvrta četvrtina koja je planirana za nas. Do tada ćemo imati priliku da uživamo u utakmici A reprezentacije Srbije, a onda dolaze ovi „matorci“, još osam minuta ćemo „dosadjivati“, a onda ćemo pozdraviti sve ljude koji će doći, naravno i one kraj malih ekrana.

Organizatori nažalost nisu uspeli da prošire kapacitet bazena Milan Gale Muškatirović, dok je potražnja ua karte neverovatna.

– Spektakl je zagarantovan, šta će da se desi ne mogu ni ja da pričam jer sama reč oproštaj i meni i momcima budi emocije. Ovo je zaista kraj, želimo da taj trenutak podelimo sa najužim krugom prijateljima, familijima, emocija će se sigurno osetiti i unapred ću da se se izvinim za sve što će se desiti. To je ipak nešto što je ne samo obeležilo naše karijere, nego i ceo naš život, zaključio je Filipović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter