0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Armani Milan Vladimir Micov Beograd, 30.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ERGIN ATAMAN JE ZAISTA SPECIJALNA LIČNOST: Micov o svojoj saradnji sa turskim trenerom! (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.22 u 09:39

Ergin Ataman je jedan od najboljih trenera na Starom kontinentu u ovom momentu, a nedavno je osvojio drugu vezani titulu prvaka Evrope sa Efesom. Ipak, kako su neki treneri sličnog renomea perfekcionisti i metodični, Vladimir Micov je otkrio za Jao Mile podcast, da sa Erginom stvari nisu tako napete.

„Ja sam došao od Mesine, iz ozbiljnog sistema gde se zna – leva (noga) ako nije ovde, ne valja, nego mora ovde leva noga pod tim uglom Dolazim… Znači, ‘ladovina“, počeo je Micov, koji je sa Atamanom osvojio Evrokup 2016. godine u dresu Galate.

„Igramo utakmicu recimo u subotu, njega nema nedelja, ponedeljak, utorak – u sredu se tek pojavljuje na treningu, dotad sve vodi pomoćnik. Čovek je na telefonu, kuca porukice, pošto voli tako sa navijačima da se svađa“.

Mnogo veruje svojim pomoćnicima.

„Tu sedi, dođe samo na kraju treninga, pozdravi se, sutradan imaš evroligašku utakmicu, on vodi utakmicu i opet ga nema, jer ode do mora, voli Češme, tu da siđe. Ponekad ostane ili do subote kao da se ne cima dan-dva, ha-ha. Vodi utakmicu i opet ga nema. Tako skoro cele godine, njega nema, samo pomoćnik“, zaključuje Micov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter