0
Košarka

Goran Dragic (L) and Luka Doncic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DRAGIĆ PRED SUSRET SA SRBIJOM: „Luka je sada vođa, sa Srbima uvek spektakl“!

Objavljeno: 16.08.22 u 15:20

Selekcije Slovenije i Srbije odmeriće snage u sredu od osam časova u prijateljskom duelu, a jedan od najboljih igrača domaćih, Goran Dragić, govorio je o svom timu, ko je sada vođa, kao i o tome koliko poštuje selekciju Orlova.

„Luka 2017. godine i Luka danas – kao dan i noć. Tada je tek počinjao karijeru na najvišem nivou, a danas svi znamo šta on predstavlja  u svetu košarke. Tada je prvi put bio sa reprezentacijom, mi smo ga uveli, a sada je on vođa – pratiću ga“, rekao je 36-godišnji Dragić i dodao:

„Očekujemo mnogo od njega, sigurno će biti jedan od najboljih igrača Evrobasketa. Nadam se da je zdrav, onda će prikazati dobre utakmice“.

O promeni trenera na klupi, u odnosu na 2017, Dragić kaže sledeće.

„Razlika je manja nego što se čini na prvi pogled. Zašto? Sašo je učio mnogo od Igora, a dodao je i nešto svoje. Vrhunski je trener. Najveća razlika je jezik – Igor nam se obraćao na srpskom, sa čime nismo imali problema, a Sašo priča na slovenačkom“.

Ima mnogo respekta za selekciju Srbije.

„Verovatno im je gorak ukus u ustima kada pomisle na nas, pobedili smo ih u finalu 2017. Mečevi s njima uvek su spektakl, među najboljima su na svetu“, zaključuje bek Čikago Bulsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter