0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELA TEMA DANA: Novo odelo – novi uspesi! (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.22 u 18:10

Posle dresova, stigla je novodizajnirana oprema za trening!

U novom izdanju emisije „Tema danaFK Crvena zvezda je predstavio novu garnituru opreme koju će stručni štab nositi u narednim izazovima tokom aktuelne sezone.

-Da stručni štab našeg kluba radi sjajan posao u prethodnom periodu svedoče rezultati na terenu. Tri titule nacionalnog prvaka, osvojena dva Kupa Srbije, a kada su u pitanju evropski nastupi Crvena zvezda je ostvarila odlične rezultate i ispisala nove stranice istorije.

Novi izazovi su pred našim prvotimcima, ali i pred trenerskim timom na čelu sa Dejanom Stankovićem. Pored novodizajnirane garniture dresova koja je izazvala fenomenalne reakcije svih zvezdaša, nova trening oprema je stigla i spremna je i za naš stručni štab.

Svetloplava boja, sa crvenim detaljima dala je potpuno novi imidž našem „stafu“, a kako ona izgleda, kao i brojne zanimljive detalje možete pogledati u novoj epizodi emisije „Tema dana“ – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter