0
Evroliga

Danilo Andjusic Reprezentacija kosarka Srbija - Italija FIBA Olimpijski Kvalifikacioni Turnir Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 4.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ANĐUŠIĆ NAKON POVRATKA U PARTIZAN: Pravo vreme da se vratim, da uđemo u plej-of!

Objavljeno: 16.08.22 u 14:30

Ovog leta se Danilo Anđušić po treći put vratio u Partizan. Jedan od najboljih šutera prošlosezonskog izdanja Evrolige je u velikom intervjuu za Sport Klub govorio o brojnim temama, svom povratku, uticaju Obradovića ali naravno i ciljevima za narednu sezonu.

„Spremam se za novi početak u Partizanu i nadam se da će da bude treća sreća. Imao sam osećaj da je sada pravi trenutak za takvu odluku, da baš sada treba da se vratim u voljeni klub. Poznato je koliko sam vezan za Partizan i da sam odmalena veliki navijač crno-belih“, ističe Danilo Anđušić za Sport Klub, pa nastavlja:

„Generalno, spremam se već dugo za novu sezonu, radio sam protekle tri, četiri nedelje individualno u Beogradu, a pre nekoliko dana sam se priključio mlađim prvotimcima, koji intenzivno zajedno treniraju, a od idućeg ponedeljka startuju i ostali igrači, bićemo na okupu, osim onih koji imaju obaveze u reprezentaciji“, priča Anđušić.

Razlozi za povratak su sledeći, pored ljubavi za klub, naravno.

„Pored imena Partizana glavni razlog za moj ponovni dolazak u Humsku je Željko Obradović. Kada me je pozvao nisam nijedan trenutak razmišljao, nema premišljanja kada te pozove najbolji evropski trener. Taj poziv svakako nešto znači. Vrlo lako smo se dogovorili oko tehničkih stvari. Imam veliku želju da pomognem ekipi, ali da, iako imam 31 godinu, nešto novo naučim i usavršim svoje košarkaško znanje. A Partizan je pravo mesto za tako nešto. Smatram da mogu da podignem svoju igru na još viši nivo. Jednostavno, privilegija je igrati u Partizanu“.

Ambicije za narednu sezonu su najviše moguće.

„Naravno, voleo bih da doguram i sa Partizanom što dalje. Da uđemo u plej-of. Imamo kvalitet za tako nešto. To su naše želje, ali ići ćemo korak po korak, gradićemo hemiju, što je od presudnog značaja za uspeh svake ekipe“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter