2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

UEFA KAZNILA PARTIZAN: Zatvoren deo stadiona i ‘udarac po džepu’ za ‘crno-bele’!

Objavljeno: 15.08.22 u 20:22

Prošli su bolje nego što je očekivano!

Prethodnih dana se unutar FK Partizan strahovalo od UEFA-e jer je najavljena kazna, zbog pogrdnog skandiranja određenog broja navijača. Pojedini inostrani mediji čak su najavljivali i potpuno zatvaranje stadiona Partizana za duel sa Hamrunom koji dolazi sa Malte. Ipak, iz kluba su pre nekoliko minuta izdali saopštenje:

‘Zbog neodgovornog ponašanja dela navijača tokom revanš utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, FK Partizan – FK AEK Larnaka, FK Partizan je kažnjen novčano sa 58.500 evra plus smanjenjem kapaciteta za 2.000 mesta!’ – stoji na zvaničnom Tviter profilu kluba iz Humske ulice.

Skandiranje koje je napravilo celokupan problem, bilo je upućeno Nenadu Tomoviću, a sve na temu toga što je bivši fudbaler Crvene zvezde – Taj ispad, UEFA je kategorizovala kao rasizam.

0
0

2 Komentara

  1. KAKO ‘rasizam’, zar beli ‘ljudi’ mogu da vredjaju belu ‘osobu’ po pitanju boje koze..?!!!
    PS..jbg. tomke je trebao da napise dopis uefi da TO jednostavno nije tacno ili nek dokazU da je „qan i onda bi bilo ok, oVAko-NE..!!! ..a i pred.drz. je mogao da stane iza Grobara i napise ‘protes. notu’ uefi, kako NISTA CUO NIJE, posto je pratio prenos tekme uz tv aRENU..i da FKP ne bude kaznjen barrr za tih 20 somica…!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. KAKO ‘rasizam’, zar beli ‘ljudi’ mogu da vredjaju belu ‘osobu’ po pitanju boje koze..?!!!
    PS..jbg. tomke je trebao da napise dopis uefi da TO jednostavno nije tacno ili nek dokaze da je „qan i onda bi bilo ok, oVAko-NE..!!! ..a i pred.drz. je mogao da stane iza Grobara i napise ‘protes. notu’ uefi, kako NISTA CUO NIJE, posto je pratio prenos tekme uz tv aRENU..i da FKP ne bude kaznjen barrr za tih 20 somica..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter