0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TUHEL BESAN NA TEJLORA: Nije nam svejedno kada nam on sudi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.22 u 15:36

Juče je odigran derbi Londona, a Čelsi i Totenhem su remizirali rezultatom 2:2 na Stamford Bridžu.

Gledali smo pravi spektakl na terenu, četiri gola, ali na kraju meča u glavnim ulogama bili su menadžeri obe ekipe. Tuhel je bio poprilično ljut i besan, jer je njegova ekipa dva puta imala prednost, ali oba puta je Totenhem uspevao da izjednači, ali iz spornih situacija, što je najviše zasmetalo nemačkom stručnjaku.

Nakon ovog poteza Tuhela i obračuna sa Konteom, trener Čelsija dao je izjavu za medije.

„Suđenje je moglo da bude bolje. Takođe imamo ljude u VAR sobi, koji su mogli sve da vide. Kako je moguće da Romero nije dobio crveni. Ako ne vidi glavni sudija, tu su ostali da mu sugerišu“ zanimljivo je da već postoji peticija od preko 90 hiljada ljudi koju su napravili navijači „Plavaca“ da Entoni Tejlor više ne sudi Čelsiju.

„Nisu samo navijači u pitanju. Ne plaše se samo oni kada vide da nam sudi Tejlor. Iskreno i igračima nije svejedno“ na konstataciju da će možda biti kažnjen zabranom vođenja naredne utakmice, samo je sarkastično rekao.

U redu. A on će moći da sudi narednu utakmicu“ zaključio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter