0
Košarka

Vasilije Micic Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SRBIJA DOČEKUJE GRČKU ZA 10 DANA: Karte brzo planule!

Objavljeno: 15.08.22 u 21:17

Očekuje nas zanimljiv susret.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, danas je održao konferenciju za štampu, pred put u Sloveniju, gde će se Orlovi,  u prijateljskom susretu, nadmetati sa domaćinom 17. avgusta. Prvi deo priprema je gotov, sada je vreme za konačno uigravanje, a već za 10 dana, Srbiju očekuje i prvi meč u trećoj fazi kvalifikacija za Svetsko prvensvo protiv Grčke.

Naši momci su već odigrali jednu utakmicu iza zatvorenih vrata protiv Crne Gore, gde su slavili sa 82:73, a prema rečima selektora Pešića, on je zadovoljan do sada učinjenim. Orlovi će se pre duela sa Grčkom sastati sa Italijom na prijateljskom turniru u Hamburgu, 19. avgusta, dok će dan kasnije u zavisnosti od pobede ili poraza, čekati rivala iz susreta NemačkaČeška.

Svetislav Pesic, KSS, konfetencija za medije 15.8.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prvi izuzetno važan datum je upravo 25. avgust kada će Srbija u Štark Areni dočekati selekciju Grčke. Grci igraju u punom sastavu, predvođeni Janisom Adetokumbom, kao i mnoštvom fantastičkih evroligaških igrača, ali je zato na drugoj strani neka nova reprezentacija Srbije, na čelu sa Nikolom Jokićem i Vasilijem Micićem.

Karte za ovaj susret, u prodaji su već neko vreme, a prema informacijama sa današnje konferencije za medije, već je prodato oko 8.000 ulaznica. Kartu možete kupiti na SLEDEĆEM LINKU!

Nikola Jokic Kosarka reprezentacija Srbije KSS, Kosarkaski Savez Srbije trening i konferencija za medije, Stara Pazova 3.8.2022. Aug. 3. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon pomenutog susreta sa Grčkom, Srbija će putovati u Istanbul, gde će se sastati sa selekcijom Turske 28. avgusta. Naši momci su sada u punom sastavu, a ambicije su ništa manje od 2 pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter