3
Domaći fudbal

FOTO: FSS

SJAJNA AKCIJA FSS-a U ŠUMADIJI: Bjeković, Stojanović i Šurbatović uručili poklone na adrese 84 kluba! (FOTO)

Objavljeno: 15.08.22 u 16:50

Veliki dan za klubove iz šumadijskog okruga!

Delegacija FSS koju su činili zamenik predsednika Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor A reprezentacije Stevan Stojanović, posetila je u ponedeljak Topolu i klubovima sa teritorije Šumadijskog okruga podelila pakete sportske opreme. To je samo nastavak akcije koja traje već duže vreme i tokom koje je ogroman broj klubova sa prostora cele Srbije dobio donaciju od strane krovne fudbalske organizacije.

U organizaciji Fudbalskog kluba Karađorđe i uz prisustvo čelnih ljudi Opštine Topola kao i rukovodilaca Šumadijskog okruga, oprema je uručena predstavnicima 84 kluba. Ispred Opštine Topola, prisutne je pozdravio predsednik Vladimir Radojković:

-Dobrodošli u Topolu na naše igralište, kako ga zovemo od milja. Želja nam je da u budućnosti ovaj fudbalski teren pretvorimo u jedan lep stadion i nadam se da ćemo i tu ideju realizovati uz pomoć Fudbalskog saveza Srbije. Sa ove teritorije je mnogo igrača napravilo velike karijere i siguran sam da će nam akademija Duljaj i fudbalski klub Karađorđe podariti još nekog reprezentativca. Velika mi je čast što mogu da pozdravim naše drage goste iz Beograda, čelnike Fudbalskog saveza Srbije koji su i ovim gestom pokazali da žele dobro Topoli, celom šumadijskom regionu i naravno srpskom fudbalu. Kako sam saznao od mojih saradnika iz sportskog sektora, Opština Topola broji najviše fudbalskih klubova u centralnoj Šumadiji i to nam daje obavezu da podržimo te momke i da im na ovaj način pomognemo da izgrade svoju fudbalsku budućnost.

FOTO: FSS

Veliki aplauz dobio je i zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković koji je istakao da ga ’igralište’ u Topoli vraća u detinjstvo jer je upravo na takvim terenima počeo da igra fudbal u mlađim kategorijama:

-Danas smo u Topoli, sutra ćemo biti u nekom drugom gradu. Fudbalski savez Srbije ne razmišlja samo o velikim i profesionalnim klubovima, već i o onim amaterskim koji predstavljaju bazu srpskog fudbala. Učinićemo sve što je u našoj moći da jednog dana i Karađorđe dobije stadion kakav zaslužuje. Želim vam da ovu sportsku opremu nosite u zdravlju i veselju, da vam donese sreću, uspeh i rezultate koje ste planirali – dodao je Bjeković.

FOTO: FSS

Spisak klubova iz Šumadijskog okruga koji su dobili donaciju od Fudbalskog saveza Srbije:

FS Rača: Grizli Šaranovo, Omladinac Donja Rača, Feniks, Karađorđe iz Vučića, Šumadija iz Sipića, Pobeda iz Sepaca, Mladost 1936 iz Šaranova, Grizli DOO, Karađorđe 2013 iz Viševca, Karađorđe Rača, Napredak Malo Krčmare, Crvena zvezda iz Miraševca, KMF Karađorđe Rača.

FS Opštine Topola: SOFK Karađorđe, Trnava, Plaskovac, Vinča, Šumadinac, BSK Belosavci, Borac Kloka, Gornja Trnava, Mladost Jelenac, Jasenica, Kalipolje, Budućnost Blaznava, Junkovac, Budućnost MI, Jarmenovci, Mladost Rajkovac, Krćevac 04, Maskar, Sloga Zagorica, Šumadinac 1949, ZT Gorovič, R. Domanović, Proleter Svetlić, Proleter 1922, ŠFK Karađorđe, KMF Oplenac, AF Duljaj.

Podunavsko-šumadijska zona: Šumadija, OFK Aranđelovac, Banja 1957, PSU, Mladi Rudar, Šumadinac, B-2000, Gorski car, Trešnjevica, Tulež, Venčani, Kopljari, Partizan 1945, Šamot, Vrbica, Misača, Ranilović 1970, Brezovac, KMF Aranđelovac.

OFS Batočina: Sloga Bat, ŽFK Lokomotiva, ŽSK Žirovnica, Badnjevac, Sloga Milatovac, Mladost Crni Kao, Žumadinac 2018, Lav 2014.

FSO Knić: Gruža, Marjan, Šumadija Toponica, BSK Borač, Borac Pajsijević, Mladost Rašković, Mladost Pretoke, Sloga Zabojnica, Bare, Jedinstvo Oplanić, Kruševica, Partizan Bumbarevo brdo, Kotlenik, Omladinac-Šumadinac Vučkovica, Mladi Radnik, Grivac, Beli Orlovi, Bečevica.

 

0
0

3 Komentara

    • @Obilić
      Misliš da je bolji kriminalac sa međunarodne kriminalne poternice Interpola, ali vama čergarima je odličan, i biće sve dok je ova vlast koja ga i postavila, ali valjda neće večito.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter