0
Atletika

FOTO: STARSPORT

SINANČEVIĆ I KOLAŠINAC U FINALU EVROPSKOG PRVENSTVA: Najteži korak je napravljen – nema kalkulisanja! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.22 u 11:51

Sjajni su bili naši atletičari.

Srpski atletičari Asmir Kolašinac i Armin Sinančević, danas su se plasirali u finale Evropskog prvenstva u Minhenu, u disciplini bacanja kugle. Kolašinac je istakao da je za njega najteži korak napravljen i da misli da može među prvih osam u finalu.

Mislim da za mene lično je najteži korak napravljen, jedna ta prva stepenica. Uvek su mi kvalifikacije bile rizične, prošli smo dalje, nisam se previše ni namučio. Gledam sad da što pre stignem do hotela da se odmorim i da se najbolje pripremim na finale. Tu neću kalkulisati ići ću maksimalno i nadam se visokom plasmanu. Mislim da mogu među prvih osam, istakao je Kolašinac.

Sa druge strane, Armin Sinančević navodi da je srećan zbog plasmana u finale, kao i da će dati sve od sebe da bude među najboljima.

– Počeo sam jako dobro na zagrevanju, odradio sam sve što je potrebno i ušao sam u takmičenje jako spreman. U zagrevanju sam imao 3 hica preko norme i posle sam nažalost prva dva imao prestupe, ali sam treći bacio fantastično i jako sam srećan zbog toga. Daću sve od sebe u finalu da budem među najboljima.

Finale je na programu večeras od 20.58.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter