0
Evrobasket 2022

Svetislav Pesic, KSS, konfetencija za medije 15.8.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SELEKTOR SRBIJE ODABRAO NOVOG KAPITENA: Sve je iznenadio! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.22 u 14:20

Dotakao se Svetislav Pešić na konferenciji za štampu i Nemanje Bjelice i njegove povrede, kao i o tome ko će biti novi kapiten reprezentacije Srbije.

Bjelica je loše stao i on ne zna kako se povredio. Stavljen je u mirovanje, neće putovati sa ekipom, ostaje ovde. U subotu ili nedelju ce će izvršiti detaljni snimak. Danas mu je malo bolje i on se bolje oseća. Mi ne igramo samo kvalifikacije za SP, iako nam je to sad fokus.“ jasan je bio selektor.

Znači niko nije precrtan, niko nije odstranjen, niko nije eliminisan i to trener reprezentacije želi da podvuče.

„Lider se ne stvara, ne određuje ga trener. Lider zavisi od njegovih igračkih sposobnosti i od podrške koju mu daje okolina. Ne bih ja proglašavao nikoga ovde liderom i nema ni potrebe da mi tražimo. Niko se do kraja ne može zameniti, kao što se ne može zameniti Bodiroga, Đorđević… To će vreme pokazati, imamo igrače koji su već afirmisani, koji su pobeđivali velike utakmice i koji znaju da iznesu pritisak javnosti.“ kada se dotakao priče o liderima, Pešić je dobio logično pitanje, odnosno ko će biti kapiten Srbije u budućnosti.

„Kapiteni su odredjeni, to su Lučić i Bjelica.“ mnoge je iznenadio Pešić, a onda dobio neukusno pitanje o oproštajnoj žurki Miloša Teodosića.

„Iskreno da vam kažem, kod nas postoji pravilo da je najvažnije ono što se dešava na terenu. Svako može da radi šta god hoće, ako je spreman da ispuni ono što se od njega traži. Ja nisam policajac ja sam selektor.“ završio je selektor reprezentacije Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter