0
Evropske lige

FOTO: FSS

PIKSI NAKON MILANA GLEDAO I FIORENTINU: Potom je usledila večera sa reprezentativcima! (FOTO)

Objavljeno: 15.08.22 u 11:15

Srpski selektor vredno radi.

Posle Milana, gde su gledali pobedu aktuelnog šampiona Italije Milana u meču sa Udinezeom (4:2), selektor A tima Srbije Dragan Stojković i njegov pomoćnik Bratislav Živković bili su i u Firenci. Na stadionu „Artemio Franki“ posmatrali su duel Fiorentine i Kremoneza (3:2).

FOTO: FSS

U protokolu domaćeg tima bila su četvorica reprezentativaca Srbije od kojih su Nikola Milenković i Luka Jović bili u timu od prvog minuta. Jović je u 34. minutu postigao svoj prvi, a drugi gol u utakmici za Fiorentinu. Stratega Orlova u svečanoj loži stadiona „Artemio Franki“ ugostio je prvi čovek kluba iz Firence, Roko Komiso.

Dobro raspoloženje sa terena posle pobede Fiorentine nad Kremonezeom prenelo se i na jedan od restorana u Firenci gde je selektor Dragan Stojković uz pomoćnika Bratislava Živkovića bio na večeri sa reprezentativcima Srbije u dresu „ljubičastih“ – Nikolom Milenkovićem, Lukom Jovićem (strelcem drugog gola) Matijom Nastasićem i Aleksom Terzićem. U prijatnoj atmosferi bilo je brojnih fudbalskih tema za razgovor od kojih su naravno dominantne bile one u vezi sa predstojećim aktivnostima A tima.

Reprezentacija Srbije u septembru igra poslednje dve utakmice u Ligi nacija protiv Švedske u Beogradu i Norveške u Oslu. U novembru sledi odlazak u Katar gde ekipa selektora Stojkovića u prvom delu takmičenja na SP igra u grupi G protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter