0
Košarka

Svetislav Pesic Srbija - Belgija Nis, Srbija 3.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ SKRATIO SPISAK I PRELOMIO KO IDE NA EVROBASKET: Danas će se obratiti čitavoj Srbiji i objasniti svoje odluke!

Objavljeno: 15.08.22 u 08:48

Trenutak koji svi čekaju.

Košarkaška reprezentacija Srbija, proživeljava mnoge turbulencije, a nema sumnje da počinje neka nova era. Selektor naše zemlje, Svetislav Pešić, prvo je odlučio da otpiše Miloša Teodosića, već nakon nekoliko dana priprema, dok su potom usledile i mnogobrojne povrede.

Posle Bogdana Bogdanovića, koji se nije ni našao na spisku, zbog povrede, Srbiji na Evrobasketu neće moći da pomogne Aleksa Avramović, dok je Nemanja Bjelica pod znakom pitanja nakon susreta sa Crnom Gorom. Pešić će se danas u 13.30 obratiti javnosti, a mnogi očekuju da ćemo saznati gotovo sva imena koja će putovati na Evrobasket.

Trenutno se za dres reprezentacije bore: Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Ognjen Jaramaz, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Nemanja Bjelica*, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić, Nikola Jokić, Balša Koprivica, Nikola Milutinov, Filip Petrušev i Dušan Ristić.

Srbija će prvo odigrati niz prijateljskih utakmica, dok nas 25. i 28. avgusta očekuju mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, dok je Evrobasket na programu od 1. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter