2
Domaći fudbal

Foto: Starsport

PARTIZANU PRETI KAZNA: UEFA zatvara tribine na utakmici protiv Hamruna?!

Objavljeno: 15.08.22 u 13:34

Bilo je svega na utakmici između Partizana i AEK Larnake u Beogradu, a incidenti koji su se desili nakon meča, mogli bi skupo da koštaju crno-bele.

U Humsku je stigla prijava zvaničnih lica, koja je sastavljena nakon meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv AEK-a, a u kojoj se navijači Partizana terete po dva osnova.
Prvo što je zvaničnicima upalo u oko jeste rasizam, usled skandiranja bivšem igraču Crvene zvezde Nenadu Tomoviću, odnosno kršenje ljudskih prava i homofobiju usled skandiranja predsedniku države, koje se, istina, nije moglo čuti u TV prenosima, ali su zvanična lica i to „registrovala“ i upisala kao prekršaj.

Iz tog razloga, Partizan još nije objavio cene ulaznica za meč protiv Hamruna sa Malte u okviru plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija, koji je na programu u četvrtak u 21 čas. Konačna odluka UEFA-e trebalo bi da bude poznata do kraja današnjeg dana, a crno-beli će najbitniji meč u dosadašnjem delu sezone verovatno igrati pred praznim tribinama.

0
0

2 Komentara

  1. J’bote NISAM imao poyma da smo MI Srbi/Grobari ‘rasisti’, tj. da smo tamnoputi i da vredjamo ‘BELCE’ ..?!!! Sve vreme sam izgleda ziveo u ‘pogresnom ubedjenju’ da smo MI ‘BELOKOSCI’, a ‘oni’..?!!!
    Iskren da budem, NIKO nije cuo u tv prenosu aRENE da se pred. drz. vredjao…ALI sada mi je kristalno JASNO zasto je doveden pETR IC, koji je juce posle neplani rane pobede u poslednjem minutu tekme, onako smrknutog lica osuo ‘drvlje i kamenje’ po navijacima FKP da ‘vredjamo’ igrace itd, posto NIKO ‘gore’ to nije cuo, ali da ‘oni/on’ SVE ooodlicno cuju ‘dole’, na ‘terenu’.. .!. XXAAXXAA .!.
    .!. XXAAXXAA .!.
    PS..odstranjivanje Grobara sa tribine (posebno onih nezavisnih, iskrenih navijaca SD P..) je GL AV NI CILJ or“qana, kako bi njihova podLA ‘iqra’ konacno dobila svoj kraj..?!! SAMO, ‘batina ima 2 kraya’..!!!!
    ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter