0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ODLIČAN POSAO NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda obnovila saradnju sa dugogodišnjim partnerom!

Objavljeno: 15.08.22 u 18:20

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti!

-Vrlo uspešna saradnja KK Crvena zvezda mts i našeg dugogodišnjeg partnera “Acibadem Bel Medic” nastavlja se i u narednoj takmičarskoj sezoni 2022-2023!

Izuzetno uspešna saradnja, u vrlo važnom segmentu rada i života kluba, koja se obavlja na dnevnom nivou traje još od 2018. godine. Ona obuhvata medicinsku negu i partnerstvo našeg kluba na svim nivoima: od igrača prvog tima, svih zaposlenih u klubu, pa do svih mlađih selekcija.

Ta saradnja koja je uspostavljena pre 5 sezona, nadograđivana je i dobila je i novu dimenziju u sezoni koja je odigrana u vreme pandemije virusa Covid-19 u kojoj je KK Crvena zvezda imao i veliku pomoć i podršku upravo našeg partnera zdravstvene ustanove, Bel Medic koja je u međuvremenu postala i deo vrlo uspešnog tima kompanije “Acibadem” koja je takođe imala izuzetno uspešno saradnju sa našim klubom u prošlosti.

Produženjem ugovora sa Acibadem Bel Medic grupom, KK Crvena zvezda mts je obezbedio da crveno-beli imaju najbolju moguću medicinsku negu, kao što su je imali i do sada, jer podsećamo, Acibadem Bel Medic ima tradiciju dugu 28 godina u pružanju medicinskih usluga.

-Produžetak saradnje sa kompanijom Acibadem Bel Medic, najbolje govori o odnosu koji gradimo i imamo već dugi niz godina, kao i o nama, klubu koji nastavlja da raste iz sezone u sezonu. Ne moram da ističem da nam je već godinama jedna od najvažnijih tačaka u godišnjem planu pružanje najbolje moguće brige o zdravlju naših igrača i ljudi koji rade u klubu, i potpuno smo svesni koliko je ovaj segment važan za svakodnevo funkcionisanje kluba. Klub partnera koji će nam olakšati funkcionisanje u još jednoj izuzetno zahtevnoj sezoni, što zaista nije fraza, ne bi bio kompletan i snažan bez Acibadem Bel Medic-a – rekao je Nemanja Vasiljević, direktor KK Crvena zvezda mts.

Dr Ivana Petrović ispred Acibadem Bel Medic o produžetku saradnje sa osvajačem triple krune u sezoni 2021/22 istakla je sledeće:

-Veliko nam je zadovoljstvo da nastavimo saradnju sa KK Crvena Zvezda. Acibadem Bel Medic će, kao i do sada, obezbediti najviši kvalitet lečenja igrača za koje smo sigurni da će i ove sezone postići vrhunske rezultate u Košarkaškoj Ligi Srbije, Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i, naravno, u Evroligi.

Kao i do sada ekipa Acibadem Bel Medic uvek će biti uz crveno-bele na svim utakmicama na domaćem terenu, ali i na utakmicama mlađih selekcija, i deo našeg tima u narednoj takmičarsko sezoni, koja će nadamo se biti uspešna kao i prethodne godine naše saradnje – navodi se na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter