0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ PRED MAKABI: ‘Želimo dobar rezultat – Jedna od najvažnijih utakmica u sezoni!’

Objavljeno: 15.08.22 u 20:33

Na korak od Lige šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 21 čas gostovati Makabiju u Haifi, a pouzdani defanzivac Nemanja Milunović se vratio u redove Crvene zvezde i utisak je da kao da nije ni odlazio.

Pred nama je sigurno jedna od najvažnijih utakmica koje ćemo odigrati ove sezone. Partije koje pružamo od početka takmičarske godine nam ulivaju optimizam, ali je Makabi definitivno kvalitetniji od svih sa kojima smo igrali do sada. Reč je o disciplinovanom timu, sa izuzetno prodornim igračima i trenerom koji insistira na modernom shvatanju fudbala. Ipak, prava evropska poslastica je pred nama. Svaki igrač voli takve utakmice, a poseban je osećaj kada u dresu Crvene zvezde možete da ih igrate. Čim sam ponovo istrčao na Marakanu, javila mi se dobro poznata emocija i utisak mi je bio kao da nisam ni odlazio. U sredu nas očekuje nova bitka, a mi smo rođeni spremi, to se ne dovodi u pitanje – počeo je Milunović.

FOTO: Starsport

Ipak, revanš će se igrati 23. avgusta od 21 čas na Marakani, kada nas očekuje, bez dileme, pravi spektakl.

Želimo da ostvarimo dobar rezultat pred revanš na Marakani, a onda sledi spektakl. Čuli smo i da će biti pun stadion u Haifi, ali nijedna atmosfera ne može da se poredi sa onom koju prave naši navijači. Uz to, ponovo je ideja da se tribine oboje u crveno-belo i nadam se da će svi ispoštovati takav plan, te da će istok i zapad biti crveni, a sever i jug beli. Uzbuđeni smo, ali ne zanosimo se, jer smo svesni da nas prvo čeka meč u Haifi i da tamo moramo da se pokažemo kao pravi. Posle toga ćemo razmišljati o revanšu – podvukao je Milunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter