2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILIONSKA PONUDA STIGLA U HUMSKU: Štoper Partizana se seli u Premijer ligu!

Objavljeno: 15.08.22 u 17:15

Defanzivac odlazi u redove dobro poznatog rivala crno-belih!

U Partizanu ne pamte ovoliko loš start sezone, ali nadaju se da bi promena trenera i trijumf u poslednjim sekundama protiv Mladosti u Novom Sadu mogli da budu odskočna daska za bolje rezultate u nastavku takmičarske godine.

Liga Evropa je prošlost, sada sledi borba za plasman u grupnu fazu Lige konferencija. Prelazni rok za crno-bele nije gotovo, otvorena je ‘pijaca’ i za dolaske, i za odlaske. Petrić je istakao da želi dvojicu vezista u timu, a narednih dana bi klub mogao da napusti jedan od najstandardnijih prvotimaca.

Prema saznanjima ‘Mozzart Sporta‘, ruski Soči je zainteresovan za Igora Vujačića. Klub iz Premijer lige Rusije nudi milion evra za reprezentativca Crne Gore. Rusi su primetili Vujačića još tokom prethodnog leta, kada je braneći boje Partizana izbacio Soči iz kvalifikacija za Ligu konferencija. Vujačić je tada rešio dvomeč odlučujućim pogotkom u penal seriji odigranoj u Beogradu.

Šanse za odlazak su velike, jer je Vujačić i prošlu sezonu ostao zbog insistiranja tadašnjeg šefa struke, Aleksandra Stanojevića.

0
0

2 Komentara

  1. Ova lopovska uprava već predoseća da im se približava kraj, pa zato gledaju da prodaju sve što se prodati može, da iskoriste maksimum da napune džepove, i da ostave pravi pustoš u Partizanu, ali na kraju oni su zato i postavljeni u Partizanu da ga načisto unište.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter