0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Mega MIS

MEGA DOBILA NAJVEĆE POJAČANJE: Nekadašnji plejmejker Zvezde potpisao jednogodišnji ugovor!

Objavljeno: 15.08.22 u 16:16

Igrač je otkpuljen od aktuelnog šampiona Srbije!

Košarkaški klub Mega MIS je dodatno osnažio tim za predstojeću sezonu pošto je Aleksa Uskoković potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom. Uskoković je krajem prošle godine došao u klub na pozajmicu iz Crvene zvezde, a posle odličnih igara, pogotovo u drugom delu sezone, sada je i zvanično postao igrač Mege.

Za Megu je u ABA ligi prošle sezone u proseku beležio 5,3 poena i po 2,8 skokova i asistencija, dok je u Superligi u proseku imao 10,2 poena, 5,3 asistencije i 3,9 skokova po meču.

Aleksa Uskoković je rođen 30. avgusta 1999. godine u Beogradu, visok je 189 centimetara i igra na poziciji jedan. Posle igranja za mlađe selekcije Crvene zvezde, tri sezone je nastupao za FMP dok se 2020. godine vratio u Crvenu zvezdu za koju je nastupao do kraja 2021. godine kada je došao na pozajmicu u Megu. Uskoković je nastupao i za mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a najveći uspeh je zabeležio 2017. godine kada je kao kapiten sa juniorskom selekcijom Srbije osvojio zlato na U18 Evropskom prvenstvu u Slovačkoj.

-Dobro došao nazad Aleksa – poručili su na zvaničnom sajtu kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter