0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

HIT SCENE U ARGENTINI: Legendarni Argentinac napravio izmenu na zahtev navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.22 u 19:47

Demokratija na delu!

Svima koji prate fudbal jasno je da se u Argentini, kao i ostalim zemljama Južne Amerike, živi za najbitniju sporednu stvar u životu.

Na utakmici nacionalnog prvenstva Argentine između Argentinos Juniorsa i Uniona, viđena je jedna zanimljiva scena. Stariji navijač je sa tribina stalno dobacivao treneru Gabrijelu Militu da uvede jednog vezistu na terenum prenela je HINA.

Legendarni Milito, bivši igrač Barselone, upitao je navijača ‘koga, koga da uvedem’, čulo se na snimku. Nije dobio konkretno ime, ali jasno je da je navijač želeo bilo kojeg vezistu.

-Živimo u demokratiji. U potpunoj slobodi. On je uporno tražio da ubacim veznog igrača i ja sam mu odgovorio „odlično, prestani, poslaću ti „tvog veznog – kazao je Milito sa osmehom na licu.

Zaista je Milito napravio izmenu, ubacio je vezistu na teren po želji pomenutog navijača, koji je reagovao sa oduševljenjem i počeo je da se hvali kako je Gabrijel reagovao na njegovu asistenciju.

-Ovako smo se svi osetili protagonistima. Svi smo učestvovali u izgradnji igre – poručio je legendarni Argentinac.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter