0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@premierleague

UŽASNI ENTONI TEJLOR I PO BOD U LONDONSKOM DERBIJU: Plavci i Pevci podeleli bodove, užasne greške arbitra! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 19:26

Fudbaleri Čelsija nisu uspeli da savladaju gradskog rivala sa severa Londona, Totenhem, pred svojim navijačima, a meč je završen rezultatom 2:2. Tako su domaći ostali poraženi samo jednom u 30 godina dugoj istoriji Premijer lige od Pevaca na svom terenu.

Plavci su poveli na isteku 20. minuta korner je izveo Kukurelja, a fantastičan volej sa 11 metara uhvatio Kalidu Kulibali za svoj prvenac, pa su tako novajlije donele vođstvo Čelsiju u derbiju. Igrali su domaći mnogo bolje i ostatak prvog dela, ali do prednosti nisu mogli.

Slična slika je bila i u nastavku, ali je dvadesetak minuta pre kraja kada je Entoni Tejlor neshvatljivo propustio da svira prekršaj nad Kaijem Havercom, pa su iz te oduzete lopte gosti izjednačili preko Pijera Hojberga. Tu je došlo i do klinča između trenera oba tima, Tuhela i Kontea.

Ali bod nije bio dugo u rukama Pevaca, jer je Čelsi izjednačio nepunih deset minuta kasnije, nakon sjajne realizacije Risa Džejmsa, koji je ostao hladnokrivan u situaciji jedan na jedan sa Ugom Jorisom. Ipak u šestom minutu nadoknade je nakon kornera Hari Kejn uspeo da poravna rezultat i otkine bod gradskom rivalu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter