0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

USPAVANKA U NOVOM SADU: Novo poluvreme bez golova, blizu 250 minuta bez pogotka za Partizan!

Objavljeno: 14.08.22 u 20:20

Fudbaleri Mladosti dočekali su Partizan na novosadskom Karađorđu u okviru šestog kola Superlige Srbije. Na poluvremenu je trenutno bez golova, Petrić nije mnogo kombinovao sa sastavom, a ekipa Aleksandra Linte pružila je sasvim solidan otpor.

Upravo je tim sa Novog naselja i imao najbolju priliku na meču, jer je u osmom minutu Andrija Radulović izašao u situaciju jedan na jedan sa Popovićem, ali lopta je prošla tik pored leve stative. Radulović je kasnije imao još jedan solidan pokušaj. Što se šansi crno-belih tiče nekoliko udaraca iz daljine je imao Natho, dok je Urošević volejem sa 25 metara najviše ugrozio čuvara mreže domaćih, Milojevića. Dijabate se takođe istakao solidnim potezima.

Ovo je peto vezano poluvreme u domaćem prvestvu u kom Partizan nije došao do pogotka, što uz nadoknade vremena u prošlim utakmicama dovodi crno-bele na blizu 250 minuta bez gola u domaćoj ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter