FOTO: Screenshot
in ,

TUHEL NAKON „TUČE“ SA KONTEOM: Kada se rukujete, gledate se u oči!

FudbalerČelsija nisu uspeli da savladaju gradskog rivala sa severa Londona, Totenhem, pred svojim navijačima, a meč je završen rezultatom 2:2. Tako su domaći ostali poraženi samo jednom u 30 godina dugoj istoriji Premijer lige od Pevaca na svom terenu.

Ipak bod nije bio dovoljan strategu ČelsijA, Tomasu Tuhelu, koji je najpre nakon prvog gola Pevaca ušao u klinč sa Konteom, da bi se nakon kanonade grešaka Entonija Tejlora i gola Totenhema za bod u 96. minutu, potpuno besan za vreme rukovanja nakon meča ušao u opšti sukob sa Italijanom.

 Nakon utakmice se i on sam oglasio, pa rekao sledeće:

„Kad se rukujete, mislio sam da treba da se gledamo u oči. Očigledno smo imali različita mišljenja po tom pitanju, zato je bilo tako emotivno. Bio je srećan kada je Totenhem izjednačio i sve to poprimilo je velike razmere,“ rekao je Tuhel i nastavio:

„Crveni kartoni? Nije bilo potrebno, ali danas je mnogo stvari bilo opciono. Još jedna slaba odluka sudija na našu štetu.“

Za kraj, naglašava da je sve u suštini samo sport.

„Mi volimo ovo. Komentari su sad nepotrebni. Situacija je bila napeta. Ovo je Premiejr liga. Da li volite to? Volimo. Mi smo emotivni treneri,“ naglasio je Tuhel.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HEROJ PARTIZANA IMA REČ: Možda je ovo prekretnica, vraćamo se tamo gde pripadamo! (VIDEO)

ROMA NEUBEDLJIVA NA OTVARANJU: Pobeda Vučice i prvi minuti za Matića!