0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

TUHEL NAKON „TUČE“ SA KONTEOM: Kada se rukujete, gledate se u oči!

Objavljeno: 14.08.22 u 22:45

FudbalerČelsija nisu uspeli da savladaju gradskog rivala sa severa Londona, Totenhem, pred svojim navijačima, a meč je završen rezultatom 2:2. Tako su domaći ostali poraženi samo jednom u 30 godina dugoj istoriji Premijer lige od Pevaca na svom terenu.

Ipak bod nije bio dovoljan strategu ČelsijA, Tomasu Tuhelu, koji je najpre nakon prvog gola Pevaca ušao u klinč sa Konteom, da bi se nakon kanonade grešaka Entonija Tejlora i gola Totenhema za bod u 96. minutu, potpuno besan za vreme rukovanja nakon meča ušao u opšti sukob sa Italijanom.

 Nakon utakmice se i on sam oglasio, pa rekao sledeće:

„Kad se rukujete, mislio sam da treba da se gledamo u oči. Očigledno smo imali različita mišljenja po tom pitanju, zato je bilo tako emotivno. Bio je srećan kada je Totenhem izjednačio i sve to poprimilo je velike razmere,“ rekao je Tuhel i nastavio:

„Crveni kartoni? Nije bilo potrebno, ali danas je mnogo stvari bilo opciono. Još jedna slaba odluka sudija na našu štetu.“

Za kraj, naglašava da je sve u suštini samo sport.

„Mi volimo ovo. Komentari su sad nepotrebni. Situacija je bila napeta. Ovo je Premiejr liga. Da li volite to? Volimo. Mi smo emotivni treneri,“ naglasio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter