1
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije season 2014-2015 Rad v Crvena Zvezda Petar Jelic (L) and Darko Lazic Beograd, 09.29.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ŠOKANTAN SNIMAK OBILAZI REGION: Bivši napadač Rada i OFK Beograda tukao radnika pumpe jer ga nije pustio da se kocka (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 10:59

O ispadu nekadašnjeg reprezentativca bruji region.

Petar Jelić, bivši fudbaler Rada, kao i nekolicine evropskih i svetskih klubova, našao se u središtu skandala, pošto je prema pisanju medija u Bosni i Hercegovini tukao radnika na benzinskoj pumpi.

Kako se navodi, ovaj 35-godišnjak je prvo verbalno, a potom i fizičko napao Jovana Borojevića, samo zato što mu zaposleni nije dozvolio da uđe u kockarnicu nakon isteka radnog vremena koja se nalazi u sklopu tog objetka.

U razgovoru za ‘BN televiziju’ Borojević je objasnio šta se dogodilo.

– Zamolio sam ga fino i ljudski, ali on je zvao gazdu pumpe da bi dobio dozvolu. Ne znam da li ju je dobio, ali u jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram sa gazdom, što sam odbio i opet mu nisam dao da uđe – rekao je izvesni Borojević, pre nego što je nastavio.

– On je završio razgovor, a meni je opsovao majku i poručio da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i udario mi šamar. Nazvao sam policiju, a on je došao i gurnuo me. Čak i kad je policija pozvana, on je počeo da me udara, hvata prstima za lice, grebao me, imam te dve manje ogrebotine – priča napadnuti radnik.


(VIDEO:YouTube/BN TV INFO)

Policija je reagovala, a protiv nekadašnjeg fudbalera će biti pokrenut postupak. Podsetimo, Jelić je u karijeri igrao za Modriču, Nirnberg, Karl Cajs Jenu, OFK Beograd, Volgu, Dinamo Tbilisi, Novi Pazar, Gvandong i Rad. Ostao je upamćen i kao fudbaler koji je na jednoj utakmici u Superligi uspeo da postigne čak pet golova.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter