0
Domaći fudbal

Petar Gigic (C) Sasa Zdjelar (L) and Patrick Andrade Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PRAVO MALO ČUDO U SUPERLIGI: Dva meča, devet golova, VAR odneo pobedu Spartaku!

Objavljeno: 14.08.22 u 21:01

Nije poznata srpska Superliga po previše atraktivnim mečevima kada je visok broj golova u pitanju, ali smo ovog nedeljnog popodneva imali pravi mali specijal, jer je na dve utakmice viđeno čak devet golova.

Spartak je u Subotici remizirao sa Javorom koji je nastavio niz solidnih rezultata, jer već uzastopnih pet kola ne znaju za poraz. Nikola Srećković je doneo prednost domaćem timu u 13. minutu, ali je Petar Gigić svega deset minuta kasnije poravnao rezultat. Na naredni pogodak čekalo se ponovo deset minuta, ovog puta je Andrej Todoroski vratio prednost na stranu Plavih golubova. Konačan rezultat je na startu drugog poluvremena postavio preiskusni Eliomar, ali je VAR poništio gol Nikole Srećkovića u samoj završnici.

U Lučanima Mladost je produbila agoniju Radnika iz Surdulice, jer ih je savladala rezultatom 3:2. Nedeljković je gostima doneo prednost sredinom prvog dela, ali je Bojović sa penala izjednačio. Mladost je do potpunog preokreta došla na samom startu nastavka kada je mladi Gordić bio precizan. Janjić je pet minuta pre kraja poravnao rezultat i delovalo je da bod ide na jug Srbije, ipak Vesnić je u devedesetom minutu doneo pobedu svom timu.

Javor je trenutno četvrti na tabeli, dok je Spartak šesti, Mladost je pobegla sa dna pa je trenutno jedanaesta, dok je Radnik zakucan za dno, i poslednji je tim Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter