0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

POTEZ MBAPEA KOJI JE RAZBESNEO NAVIJAČE: Zarađuje milione, a ovako se ponaša – navijači besni zbog poslednjeg poteza! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 11:27

Postaje sve jasnije da Kilijan Mbape ima poseban status u Parizu.

Kilijan Mbape je fudbalera sa najvećom platom na svetu, nakon što je odlučio da odbije Real Madrid u poslednjem momentu i potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom. Govori se da je dobio i veliki uticaj, ali deluje sada i da mu je dozvoljeno da odmori na terenu, što se videlo u pobedi nad Monpeljeom (5:2) u drugom kolu Lige.

On je promašio penal na ovom susretu, pa se iskupio u 69. minutu za 4:1, a sada se pojavio snimak, zbog kog ga kritikuju navijači. Na istom se vidi da je Francuz potpuno nezainteresovan za utakmicu i da jednostavno može da radi šta god hoće. Mbape je u jednom momentu tražio loptu po levom boku, a kako Vitinja nije želeo da je pošalje njemu, već je dao pas za Mesija, Mbape je pobesneo i usred akcije je odmahnuo rukama i odustao od trčanja.

Na sreću, njegov odnos nije imao uticaj na igru i rezultat, pošto je PSŽ ubedljivo slavio.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter