0
Evropske lige

FOTO: Starsport

PARTIZAN DO POBEDE DUBOKO U NADOKNADI VREMENA: Marković za bolje dane crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 21:30

Fudbaleri Partizana uspeli su da dođu do pobede nakon pet mečeva bez trijumfa, jer su u Novom Sadu minimalnim rezultatom savladali tim Mladosti GAT,

Upravo je tim sa Novog naselja i imao najbolju priliku na meču, jer je u osmom minutu Andrija Radulović izašao u situaciju jedan na jedan sa Popovićem, ali lopta je prošla tik pored leve stative. Radulović je kasnije imao još jedan solidan pokušaj. Što se šansi crno-belih tiče nekoliko udaraca iz daljine je imao Natho, dok je Urošević volejem sa 25 metara najviše ugrozio čuvara mreže domaćih, Milojevića. Dijabate se takođe istakao solidnim potezima.

U nastavku je viđena slična slika, obe ekipe su imale po dve solidne prilike, obe udarcima iz daljine, najpre domaćin preko Popovića, dok je Partizan najbolju priliku imao preko mladog Jovića, koji je pogodio prečku iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca. Babić je imao situaciju jedan na jedan duboko u nadoknadi vremena, ali je Popović spasio Partizan, a ispostaviće se dozvolio da crno-beli dođu do sva tri boda jer je u 95. minutu Svetozar Marković doneo trijumf crno-belima.

Partizan je trenutno ostao na devetoj poziciji, sa šest osvojenih bodova iz pet mečeva, dok je  Mladost  13. sa bodom manje i utakmicom više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter