0
Evropske lige

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

MIHAJLOVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU NAVIJAČU KOJI SE BORI ZA ŽIVOT: Svi smo uz tebe i radujemo se unapred da te ponovo vidimo na stadionu, bićeš moj specijalni gost! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 17:37

Fudbaleri Bolonje igraju utakmicu prvog kola Serije A od 18 časova i 30 minuta u Rimu protiv Lacija, a dodatan motiv biće im i situacija koja se desila njihovom vernom navijaču.

Naime, mladića od 20 godina, Davida Fereiru, pre neki dan su nasilnici pretukli na ulicama Krotonea, usred bela dana, na očigled prolaznika. Mladi David je od siline udarca pao na glavu i zadobio teške povrede, a ta vest obišla je i uznemirila celu Italiju.

Mladić se trenutno nalazi u bolnici, u teškom je stanju, a njegova majka zamolila je ljude iz Bolonje, čiji je David verni navijač, da mu makar snimkom pomognu u borbi za život.

Kako je to boriti se za život, najbolje zna naš Siniša Mihajlović, koji je u dva navrata savladao leukemiju i sigurno da najbolje zna kako pružiti podršku ljudima u takvim situacijama, pa je Davidu putem video zapisa pružio snažnu podršku.

– Zdravo Davide, nažalost postoje ljudi na ovom svetu koji misle da se problemi mogu rešiti nasiljem. Svi smo uz tebe i radujemo se unapred da te ponovo vidimo na stadionu, bićeš moj specijalni gost. Probudi nam se što pre, jer što se pre probudiš pre ćemo se ti i ja videti i upoznati. Upoznaćeš igrače koje bodriš i prema kojima si toliko pasioniran – poručio je Miha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter