0
ATP

FOTO: Twitter/@JohnMcEnroe

MEKINRO PONOVO BRANI NOVAKA: Moje lično mišljenje je da je to sr**e!

Objavljeno: 14.08.22 u 16:13

Kako stvari stoje, Novak neće nastupati na još jednom Gren slemu u sezoni jer i dalje na snazi stoje pravila kada su SAD u pitanju da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju. To je izuzetno zasmetalo Džonu Mekinrou, jednom od najboljih tenisera u istoriji sporta.

„Pre svega, mislim da je sve to sra**e. Mislim da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da igra. To je moje lično mišljenje, a ja sam vakcinisan, primio sam i buster dozu. Te stvari zavise od osobe do osobe. Da sam on, a nisam on – on je osvojio mnogo više slemova nego ja jer je pronašao pravi način u sebi da to i ostvari, što malo ko može u bilo kom sportu da kaže za sebe da je pronašao“, rekao je Mekinro i dodao:



„On se drži svojih stavova i apsolutno ima pravo da sam donosi ovakve odluke. On je jedan od najvećih sportista. Veoma pažljivo bira sve što unosi u svoje telo, tako da je frustrirajuće da u ovom trenutku – tokom kojeg svi sedimo zajedno, zabavljamo se – a da njemu nije dozvoljen ulazak u zemlju jer nije vakcinisan. To stvarno nema smisla, ali to su pravila koja su trenutno na snazi vlade. Nisam saglasan sa njima, ali… Trenutno, to je život“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter