2
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LALATOVIĆ IMA PLAN KAKO DA SE PARTIZAN PREPORODI: ‘Neshvatljivo šta rade, a imaju na stolu Ligu šampiona’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 09:29

Nenad Lalatović, trener Borca iz Banjaluke, voleo bi da Fudbalski klub Partizan, ponovo bude na pravom putu.

Od početka sezone, crno-beli su u krizi, već imaju veliki zaostatak u domaćem prvenstvu, dok su eliminisani od prvog protivnika na putu do Lige Evrope.

Sve to je upalilo alarme, trener je otišao, kao i sportski direktor, a navijači očekuju da isto učini i kompletna uprava. Mnogo je onih koji su izneli mišljenje oko trenutne situacije, a među njima je sada i Nenad Lalatović, bivši trener i igrač Crvene zvezde.

– Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao ‘hoću da pravim pozajmicu, pet ili sedam miliona evra’. Sve bih uložio u igrače i zadužio bih se ako treba, neka i propadne ta investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih ušao u Ligu šampiona koja donosi 30 miliona. Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit. Taj profit da bi se ostvario mora da se uloži debelo. Dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu, rekao je Lalatović i dodao:

– Tih sedam miliona uložiš, ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23, a sedam si vratio. To je rizik koji mora da se napravi da bi se uspelo. Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su i Kangvu. Zamislite koji su to igrači sa kakvim ugovorima.


(VIDEO:YouTube/RTRS vijesti)

Lalatović je trenutno trener Borca iz Banjaluke, a nedavno je i sam bio blizu odlaska iz kluba, o čemu je burno govorio posle jedne pobede.

– Pozdravio bih vas sve prisutne, koliko vas ima? Dvoje! Nema veze, dva novinara i to je nešto. Jer obično kad izgubimo utakmicu ili odigramo nerešeno ima vas 15. A vi ovde ste pravi, zato što ste tu i kad se gubi i kad se pobeđuje. A ovi kad se pobedi, njih nema nigde, oni su sad pobegli, nisu želeli da dođu. Da sam danas odigrao nerešeno došli bi da mi skidaju glavu i pričaju svašta odmah je bez dlake na jeziku rekao Lalatović i nastavio:

– Čestitam mojim igračima na drugoj uzastupnoj pobedi protiv dobre ekipe. Ja sam rekao ranije da su oni nezasluženo izgubili od Širokog i da će namučiti mnoge ekipe. Mi smo u prvom poluvremenu imali neke dve šanse, mogli smo da postignemo pogodak. U drugom poluvremenu Kulašin je imao jedan na jedan sa golmanom, pa Mrkaić, nismo uspeli da damo gol jer su se oni fenomenalno branili. Imali su dobru tranziciju i mogli su dva puta da nas kazne, ali su bili brzopleti, kao što smo i mi bili danas. Bog nas je nagradio da postignemo taj pogodak, ako smo bili bolji, bili smo za taj jedan pogodak, podvukao je trener Borca.

Ipak, posle ovog, Borac je sa 2:0 izgubio od Slobode.

0
0

2 Komentara

  1. Pa zašto od uprave Borca BL ne traži da pozajme lovu i dovedu (u Borac) 5 slobodnih stranaca na nivou „večitih“ (dakle pozajmica samo za njihove plate), uzme titulu u BiH, digne vrednost timu i pokuša izboriti barem Ligu Konferencija? Onda prodaju recimo 2-3 igrača, vrate dugove i dovedu nove slobodne igrače. Onda kad bude i više publike na stadionu, dođu još neki sponzori, prihodi od UEFA, onda se uloži u fudbalsku školu, a u prvi tim dovede nekoliko ozbiljnih igrača koji su rođeni u BL i okolini. Kako se toga nije setio?

    0
    0
    Odgovori
    • Druze uzmi prvo malo prati fudbal pa komentarisi. Ne komentarisi nesto u sta se ne razumes jer si ocigledno glup, ali bitno je da komentarises.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter