Dejan Stankovic Aleksandar Katai Crvena Zvezda - Vozdovac Superliga Srbije, Super, Liga 13.8.2022. Aug. 13. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in ,

KATAI IMA DVA ŽIVOTA KOD MENE: Stanković siguran u Magika – poručio novinarima šta treba da napišu!

Ni malo ne brine za njega.

Malo su se zabrinuli navijači Crvene zvezde kada je Aleksandar Katai promašio jedanaesterac protiv Pjunika, a potom i odigrao partiju ispod očekivanja u duelu sa Voždovcem, ali jedan čovek veruje u njega. U pitanju je naravno trener crveno-belih Dejan Stanković, koji nije ostavio dilemu što se tiče statusa jednog od najboljih fudbalera u njegovom timu.

Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita. Ja Saleta volim, obožavam ga. Eto, to vam je kažem. To je Sale Katai. Znači slobodno da napištete da on kod mene ima dva života.

Aleksandar Katai Dejan Stankovic Novi Pazar – Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Potom je istakao da ko god da bilo šta kaže protiv Aleksandra Kataija, ozbiljno vređa i njega, a još jednom je ponovio da fudbaler kod njega ima dva života, a ne dva kredita.

Da mi stavljamo pod upitnik Aleksandra Kataija…. Ne znam stavrno da li još nešto da kažem. Ne znam kako da se izrazim, a da ne bude grubo. Da to loše ne izgleda u novinama. Evo, ovako ću: “Kada neko nešto kaže protiv Kataija, to je kao da me ozbiljno vređa. Baš da me ružno vređa. Moram opet da ponovim da Sale kod mene ima dva života, podvukao je Stanković.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

PETRIĆ DEBITUJE NA KLUPI CRNO-BELIH: Evo kada i gde možete gledati prenos meča Mladost GAT – Partizan!

KONFERENCIJA KOJU SVI ČEKAJU: Poznato je kada će se Svetislav Pešić obratiti javnosti!