1
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KAKVA ČAST: Jedan od najboljih evroligaških trenera poručio – ‘Obradović je najvažniji u Evropi’

Objavljeno: 14.08.22 u 08:55

Još jedno priznanje srpskoj legendi.

Ergin Ataman, trener košarkaškog klupskog prvaka Evrope Efesa, izjavio je da je trener Partizana Željko Obradović neko sa kim razgovora normalno i da su problemi koje su njih dvojica imali, sada iza njih.

U intervjuu za turski kanal ‘Vole’, Ataman se osvrnuo na verbalne rasprave koje su imala dvojice stručnjaka, koje su išle dotle, da su odbijali rukovanje.

Poznato je da su derbiji u Turskoj često burni i strastveni, a Ataman je protiv Obradovića vodio i Galatasaraj i Efes.

– Naravno da razgovaramo kad odem u Beograd. Članovi smo Trenerske asocijacije Evrolige. Zove me svaki put da čestita kad nešto osvojim. Imam veliko poštovanje za njega kao čoveka, pomogao mi je mnogo. Takmičenje s njim u Turskoj nateralo me je da napredujem. Naravno, bilo je trenutaka kada nismo razgovarali, ili pružali jedan drugom ruku posle takmičenja, ali rešili smo to na civilizovan način, izjavio je Ataman.

head coach Ergin Ataman Euroleague Final4 final, Real Madrid – Efes , May, 21. 2022. Belgrade Serbia.
21.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Očito je i da Ataman ima veliko poštovanje za Obradovića:

– Obradović je najvažniji trener u evropskoj košarci, ima najviše trofeja. On je ličnost koju volim.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter