0
Evropske lige

Foto: Starsport

JURIĆ O LUKIĆU: Ovo je stvarno ozbiljna situacija i jesam ogorčen!

Objavljeno: 14.08.22 u 15:22

Veliku buru podigao je Saša Lukić, koji se požalio treneru Torina, Ivanu Juriću i zatražio da ne bude u timu za meč prvog kola na gostovanju protiv Monce.

Naime, Lukić je prema pisanju Tutosporta nezadovoljan, jer mu nije ponuđen novi ugovor, pa je istakao želju da želi da ode iz Torina i pojača Romu.

Posle premijere u kojoj je Torino slavio protiv Monce, hrvatski stručnjak, Ivan Jurić se osvrnuo i na status kapitena i desetke „Bikova“.

Lukić je odreagovao poprilično senzacionalno. Moramo da da ga razumemo. Dečko je šest godina u kluba i jako je bitan deo tima. Veliko je pitanje zašto je reagovao ovako ozbiljno. Ovo je stvarno ozbiljna situacija i jesam ogorčen” započeo je Jurić, ali je u nastavku istakao da nije problem samo u reprezentativcu Srbije.

Kako uopšte dođete do ovakve situacije? I sa Sašom, ali i sa svim ostalim. On je kapiten i pitam se zašto je morao da odreaguje ovako? Ružno je i senzacionalistički. Znam ga, on je ovde šest godina i nikada nije ni podigao glas ili uradio bilo šta slično onome što je sada. Sada ćemo svi videti šta je najbolje za sve uključene, ja sam van daljih odluka. Klub će donositi naredne odluke. Ovo je sada stvar isključivo između Lukića i kluba” završio je odgovor na pitanje o Lukiću trener Torina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter