1
ATP

Goran Ivanisevic (R) Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

DOBRE VESTI ZA ĐOKOVIĆA IZ SAD: ‘Ušao sam i nisu mi tražili dokaz o vakcinaciji’

Objavljeno: 14.08.22 u 11:59

Ohrabrujuća poruka stigla je šestom igraču sveta.

Francuski novinar Kventan Mojne stigao je u Ameriku i preneo zanimljivu informaciju o svom iskustvu ulaska u tu zemlju.

Prilikom ulaska u Sjedinjene Države njemu nisu tražili nikakav dokaz da je vakcinisan protiv virusa korona, što baca novo svetlo na aktuelnu situaciju i priču da li bi Novak Đoković, ipak, mogao da zaigra na US openu i pored činjenice da nije imunizovan.

– Ušao sam u Sjedinjene Američke Države bez da su me pitali o dokazu da sam vakcinisan. Ovo nije bio slučaj u martu. Da li se CDC smernice već sada sprovode? To bi mogle da budu dobre vesti za Đokovića, napisao je Mojne.

Podsetimo, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) SAD doneo je nove mere u vezi sa nevakcinisanim osobama. Te mere uključuje preskakanje karantina za državljane SAD nakon što su bili izloženi virusu, te da će nevakcinisane osobe imati status isti kao vakcinisane.

Podsetimo, US open kreće 29. avgusta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter