0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@NFFC

CRNA MAGIJA I PRVI GOL U NOTINGEMU U OVOM VEKU: Začarani Vest Hem nije pronašao put do gola Šumara! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.22 u 16:58

Fudbaleri Notingem Foresta su na svom Gradskom terenu savladali Vest Hem minimalnim rezultatom. Uprkos pobedi domaćih, zaista je pravo čudo kako Čekićari nisu uspeli da barem postignu gol, na mahove je delovalo kao da je crna magija začarala goste iz Londona.

Najpre im je poništen gol, kada je prilikom pogotka Benrame, Antonio faluirao protivničkog igrača. Potom je postignut prvi gol u Premijer ligi za Notingem u ovom veku a strelac je bio Tavio Avoniji u samom finišu prvog dela.

Potom su pokušali sve gosti da dođu do boda, čak su dva puta pogađali okvir gola, dva puta su sa gol linije izbacivali domaći loptu, a šlag na tortu uz još mnogo solidnih prilika bio je penal Deklana Rajsa, koji je Din Henderson odbranio.

Ovako su Šumari posle 23 godine upisali prvi trijumf u najjačem rangu engleskog fudbala, dok je Vest Hem ostao bez bodova, usled dva poraza u prva dva kola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter