0
Košarka

Kosarka Basketball season 2019/2020 KK Partizan promocija ekipe i otvoreni trening pred novu sezonu from left Nemanja Gordic Artsiom Parakhouski Zanis Peiners Rashawn Thomas Corey Walden and William Mosley Beograd, 26.02.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA IDE U POLJSKU: Crno-beli su prošle godine igrali protiv njih!

Objavljeno: 14.08.22 u 14:43

Od njega se mnogo očekivalo.

Nekadašnji košarkaš Partizana Artjom Parahovski, karijeru će nastaviti u Poljskoj u redovima Šlonska iz Vroclava. Upravo sa tim klubom, crno-beli su igrali dva puta protekle sezone, a beloruski centar će sigurno biti bitno pojačanje za njih.

Artsiom Parakhouski Partizan – Tofas Eurocup 8.10.2019.Oktobar 8. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)

On je u Partizan došao po želji tadašnjeg trenera Andree Trinkijerija, ali se nije najbolje uklopio. Iako je ranije pružao izvanredne partije u dresu Lijetuvos Ritasa, to se nije prenelo na srpski klub, pa je brzo došlo do raskida saradnje.

Nakon Partizana, Parahovski je igrao u Strazburug, Minsku, Andori i protekle godine u Parmi. Ljubitelji košarke sećaju ga se i iz Nižnjeg Novgoroda kada je 2015. godine bio najbolji bloker Evrolige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter