Foto: Starsport
in , , ,

U PRODAJI KARTE ZA OBA MEČA SA MAKABIJEM: Zvezda objavila cene!

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će danas od 12 časova biti u prodaji karte za oba meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabi Haife (17. i 23. avgust).

Prodaja ulaznica za utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“, koja je zakazana za 23. avgust u 21 čas, odvijaće se isključivo na blagajnama, pa će svi oni koji dođu na današnji duel protiv Voždovca (20:45) moći da kupe ulaznicu za ovaj odlučujući evropski meč, što je posebno važno jer onlajn kupovina neće biti dostupna za ovaj duel.

Karte neće biti dostupne za prodaju državljanima Izraela, a prilikom ulaska na stadion svako će biti dužan da uz kartu pokaže svoj identifikacioni dokument. Državljani Izraela će moći da budu smešteni isključivo u boksu odvojenom za gostujuće navijače.

U subotu 13. avgusta blagajne će raditi od 12 časova do 20 sati i 45 minuta. Zatim će se prodaja karata nastaviti od ponedeljka 15. avgusta tokom radne nedelje od 10 do 19 časova.
Cene karata su sledeće:

Zapad – 2400 dinara

Istok – 2000 dinara

Sever / Jug – 1000 dinara

Karte za utakmicu koja su igra u Izraelu 17. avgusta od 21 čas po srpskom vremenu od danas će se prodavati u Servisu za članstvo na stadionu „Rajko Mitić“. Ulaznice koje su u prodaji su za navijačku tribinu, a cena iznosi 27 evra. Prodaja ulaznica za prvi meč će se odvijati i u ponedeljak od 10 do 19 časova takođe u Servisu za članstvo.

Karte za utakmicu u Haifi biće dostupne za prodaju i u Izraelu na dan utakmice.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

STOLIČINO OPROŠTAJNO PISMO: Znao sam da dolazim u teškom momentu, možda najtežem u istoriji naših crno-belih!

GORAN DRAGIĆ: Mnogo je razloga što sam se vratio!