1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STOLIČINO OPROŠTAJNO PISMO: Znao sam da dolazim u teškom momentu, možda najtežem u istoriji naših crno-belih!

Objavljeno: 13.08.22 u 10:35

Ilija Stolica će ostati zabeležen kao trener koji se najmanje zadržao na klupi crno-belih, a za mesec dana ostvario je samo jednu pobedu, ipak svoje emocije, Stolica je preneo na papir i dostavio agenciji Tanjug.

Dragi Partizanovci, u ovim teškim trenucima osećam potrebu da vam se obratim i oprostim se od vas i voljenog kluba kao čovek, najiskrenije, čistog obraza, jer to je prava suština ljudskog bića. Kada sam dolazio na klupu Partizana bio sam neobično uzbuđen, pošto postajem trener kluba za koga navijam od malih nogu. Imao sam velike snove, želeo sam najviše. Da sa klubom beležim pobede, koje će svim pravim partizanovcima donositi osmeh na lice. Znao sam da dolazim u teškom momentu, možda najtežem u istoriji naših crno-belih. Pa ipak, entuzijazam me nije napuštao“ iskren je bio Stolica, a ove njegove reči možda i objašnjavaju zašto mu je bilo toliko teško da ode još posle kikseva u domaćem prvenstvu.

Mom Partizanu, kao i uvek, želim sve najlepše. Sa nadom da će se stvari u kratkom roku pokrenuti. Igračima, zaposlenima u klubu, mom nasledniku na klupi, želim svako dobro! Vaš Ilija Stolica“ kako je počeo, tako je i završio ovo oproštajno pismo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter