0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ŠOKANTNE SCENE U LK: Partizan može da dobije drugog rivala – Bugari podneli žalbu zbog neverovatnog detalja! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.22 u 12:19

Sada čekaju odgovor.

Fudbaleri Partizana su u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope poraženi od AEK-a iz Larnake, pa ih sada očekuje plej-of za Ligu konferencija. Crno-beli bi trebali da igraju protiv Hamruna sa Malte, koji je šokirao bugarski Levski, ali su komšije zvanično podnele žalbu UEFA.

Levski traži ponavljanje utakmice i to zbog neverovatnog detalja. Naime, kod drugog gola malteškog tima, koji smo videli u sudijskoj nadoknadi, jedan igrač je ušao ranije na polovinu Levskog.

Da stvari budu još gore, radi se o asistentu kod tog pogotka. Sudija iz Rumunije Ištvan Kovač nije uočio taj detalj, a Hamrun je postigao gol, koji im je doneo plasman u plej-of za 3. po kvaliutetu evropsko takmičenje.

FOTO: Youtube/Screenshot

Obaveštavamo vas da je tim pod vođstvom izvršnog direktora Ivajla Ivkova uložio protest UEFA i tražimo ponavljanje meča sa Hamrunom. Predstavljamo i dokaze za grubo kršenje pravila od strane glavnog sudije i njegovih pomoćnika, što je uticalo na ishod utakmice. Slučaj hitno treba da ispita kontrolni, etički i disciplinski komitet UEFA, saopštio je Levski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter