1
Evropske lige

FOTO: Twitter/juventusfcen

OVO BI MOGAO BITI ODLUČUJUĆI KORAK ZA MOJU KARIJERU: Kostićeve prve reči po dolasku u Juventus, spomenuo i Vlahovića! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.22 u 13:04

Novo poglavlje u njegovom životu.

Filip Kostić je nakon potpisa za Juventus, postao još jedan srpski fudbaler u Seriji A. On će u Torinu ostati do 2026. godine, a u razgovoru za klupski kanal italijanskog giganta, istakao je da nije tbilo teško reći „da“ Juventusu.

Nije teško reći ”da” Juventusu. Mislim da bi ovo mogao biti odlučujući korak za moju karijeru, naporno sam radio da bih došao ovde. Mislim da zaslužujem da budem u Juventusu. Za ovakav klub uvek je pravo vreme, počeo je Kostić.

Potom je otkrio i da je pričao sa srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem, kao i da je uživanje igrati sa njim.

– Već sam razgovarao sa Dušanom, srećan sam što je deo tima. On je jedan od najboljih napadača današnjice, uživanje je igrati sa njim.

Kostić je zaključio i da Juventusu može da donese kvalitet i asistencije, kao i da je veoma srećan što je došao.

– Mogu da donesem kvalitet i asistencije, daću sve za ekipu i radiću ono što trener zahteva od mene i što je najbolje za tim. Veoma sam srećan što sam ovde i navijačima mogu samo da poručim – vidimo se uskoro na terenu, zaključio je Filip Kostić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter