0
Evropske lige

FOTO: Fulham Football Club @FulhamFC/ Twitter

NULA NA MOLINEUKSU: Mitar promašio penal za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.22 u 18:20

Nedostajali golovi da bi predstava bila upotpunjena!

Svi zaljubljenici u najbitniju sporednu stvar u životu iz Srbije podesili su alarme na svojim satovima i telefonima na tačno 16 časova, kada su na teren istrčali fudbaleri Vulverhemptona i Fulama. Naravno, razlog je dobro poznat – Aleksandar Mitrović. Ipak, srpski as danas nije briljirao, pripala mu je nepopularna uloga tragičara. Utakmica je završena sa najmanje popularnih 0:0, a Mitar je promašio jedanaesterac za trijumf u 81. minutu.

Baš kako je i očekivano, na ‘Molineuksu‘ je viđena gladijatorska borba. Nešto više od 31 hiljade navijača došlo je da bodri svoje miljenike. Glavni arbitar, Bruks, delio je pravdu u stilu slavnih premijerligaških kolega. Dozvolio je Bruks ‘mušku’ igru, što su igrači oba sastava demonstrirali. Bruks je pokazao šest žutih kartona, po tri su zaradili igrači oba kluba.

Hvang je propustio priliku da već u 5. minutu dovede domaćina u vođstvo. Brzonogi as našao se u situaciji jedan na jedan sa golmanom, ali usledila je besprekorna intervencija Mareka Rodaka. 

Mogao je i Fulam do prednosti u 15. minutu! Prva zvezda tima, Aleksandar Mitrović, propustio je zicer situaciju. Nakon odličnog centaršuta Mitrović nije zahvatio loptu na željeni način i ona je završila u gol autu.

Ruben Neves, jedan od pojedinaca od kojih se najviše očekuje u redovima Vulvsa, nije blistao na terenu. Neves je bio neprepoznatljivo loš na momente u prvom delu igre. Dosta je grešio prilikom organizovanja igre, a njegovi udarci bili su neprecizni. Uspeo je da zaradi i javnu opomenu žute boje u prvom delu susreta.

Ni drugi deo igre nije bio značajno sadržajan. Prvi, kakav-takav pokušaj, imao je Fulam i to u 69. minutu. Kebano je probio po strani, šutirao uz stativu, ali bio je to lak posao za golmana domaćeg tima.

Nazirala se ‘nula’, sve je išlo u pravcu podele bodova, a onda je usledio muk na tribinama. Rajan Ait Nouri je zaustavio protivničkog igrača na zabranjen način u kaznenom prostoru, te je sudija Bruks pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Aleksandar Mitrović. Svi su već videli Srbina kako slavi 3. ovosezonski pogodak, ali snažni napadač nije uspeo da se upiše u strelce. Bio je to snažan udarac, ali Žoze Sa je pročitao stranu i grudima ga zaustavio. Lopta se odbila nazad, ali odbrambena linija domaćina je pravovremeno odreagovala. Do kraja utakmice nije bilo promene rezulata, a Mitrović je u sudijskoj nadoknadi opomenut žutim kartonom,

Fulam narednog vikenda dočekuje Brentford, dok Vulvsi idu u London, na gostovanje Totenhemu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter