0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter

LUDNICA U SERIJI A, INTER DO POBEDE U POSLEDNJIM SEKUNDAMA: Milan na krilima Rebića do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.22 u 23:47

Odličan dan za ekipe iz Milana.

Milan je na svom terenu savladao ekipu Udinezea u okviru prvog kola italijanske Serije A. Konačan rezultat bio je 4:2 za domaći sastav, a gosti su u nekoliko navrata mogli makar do boda.

Poveo je Udineze već u 2. minutu preko Bekaa, koji je sjajno iskoristio asistenciju Delofeua. Ipak, golovima u 11. minutu sa bele tačke kada je bio precizan Teo Ernandez, a potom i u 15. minutu kada je pogodio Rebić, Milan je stigao do preokreta. Nekoliko momenata pre odlaska na odmor, na 2:2 je poravnao Masina i tako dao nadu gostima. Samo što je počelo drugo poluvreme, novu prednost Milanu doneo je Brahim Dijaz, a da tri boda ostaju u ‘gradu mode’ potvrdio je Rebić u 68. minutu.

Od 20.45, ekipa Lećea je dočekala Inter i tom prilikom pobedu ispustila u samoj završnici. Inter je poveo na samom startu susreta, kada je povratnik Lukaku pogodio na asistenciju Darmijana. Uspeo je Leće na startu drugog dela susreta da poravna rezultat, ali je u poslednjim sekundama meča konačnih 1:2, postavio holadnski bek Damfris.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter