0
Evrobasket 2022

Foto: Starsport

GORAN DRAGIĆ: Mnogo je razloga što sam se vratio!

Objavljeno: 13.08.22 u 11:23

Goran Dragić se vratio u reprezentaciju Slovenije i sigurno da će uz Dončića biti nosilac igre na predstojećem Eurobasketu.

Slovenija je, pored naše reprezentacije, jedan od najvećih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, koje su i osvojili 2017. godine u Istambulu. Upravo u istoj hali u kojoj su osvojili Eurobasket protiv Srbije pre 5 godina, u petak su igrali protiv domaćina, Turske.

Goran Dragić je pokazao zbog čega se vratio u reprezentaciju, jer je na isteku prvog produžetka pogodio trojku za pobedu i rezultat 104:103, a Dončić i on su kombinovano postigli 51 poen na tom meču!

„Bilo je uspona i padova. Čestitam Turskoj jer imaju sjajan tim. Igraće odlično na Evrobasketu. Biće ovo jedan od najtežih Evrobasketa ikada. Mnogi igrači dolaze na ovaj turnir, ima mnogo dobrih ekipa. Kao što znate mi volimo nademtanje i to je dobra stvar“ rekao je Goran Dragić.

Pričao je Dragić i o povratku u nacionalni tim, za koji nije nastupao 5 godina.

Neverovatan je osećaj. Naravno stariji sam sada, imam 36 godina. Osećao sam se svežije pre pet godina ali i dalje uživam u košarci. Mnogo je razloga što sam se vratio. Prvo Rašo Nesterović, on mi je porodica, on je kum mojoj ćerki. Zoran je takođe razlog, Luka koji je bio važan u mojoj odluci. Zoran mi je posebno uvek govorio o povratku“ završio je Dragić.

Repriza finala Evropskog prvenstva iz 2017. godine biće na programu u sredu, a Slovenija će u Stožicama dočekati našu reprezentaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter